Contact

Ik ben Leonie. Afgestudeerd voor Media, Informatie en Management. Ooit de studie gestart omdat ik bij een tijdschrift wilde werken. Via een stage bij Eyeworks is dit toch de televisie geworden. Vijf jaar lang met veel plezier diverse televisieprogramma's mogen maken.

Maar na vijf jaar op project basis gewerkt te hebben, was ik toe aan vastigheid. Ik werd sales manager bij Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Grote bedrijfsfeesten en bijzondere evenementen mogen meemaken. Maar helaas viel na een jaar het doek voor de tempel.

Ik kwam terecht in Callantsoog, een klein dorpje aan de kust. Hier werd ik sales manager voor de strandrestaurants WOEST en Paal6. En tussendoor deed ik de planning voor een vakantieboerderij. Daarbij kwamen twaalf hotelkamers, een park met safaritenten en groeide de verhuur business uit tot Zon Zee Strand.

Maart 2020, net voordat de Corona pandemie uitbrak, nam ik het besluit. Ik ga voor mezelf beginnen! En daar is deze website het bewijs van. Ik ga me bezig houden met de dingen die ik leuk vind en mooie dingen maken.

Koffie drinken?

Laten we een afspraak maken!

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op.

Bedankt, je bericht is ontvangen, ik neem z.s.m. contact met je op
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het invoeren van het formulier. Probeer het opnieuw.