Gasterij MOOI

Overnachten in een prachtig verblijf inclusief privé sauna met stortdouche en buitenbad. Jullie hebben de complete lodge ter beschikking. Rondom is een ruime veranda waar je heerlijk kunt zitten en genieten van je eerste kopje koffie in de ochtendzon. Of kies een plekje aan de achterzijde en kijk weg over de weilanden. We hebben een uitschuifbaar scherm geplaatste voor extra privacy. Ultiem genieten, relaxen en even bijkomen kan bij ons! 

Het verblijf heeft beneden een fijne living waar je heerlijk kunt ontspannen, er staan twee grote fauteuils. Deze kun je gemakkelijk naar de houtkachel schuiven voor extra gezelligheid. Er is een zitbar en kleine kitchenette plus koelkast en afwasmachine aanwezig (wasmachine en droger op aanvraag). Op de vide staat het tweepersoons-boxspring bed.

Aan de achterzijde is links de toilet en een aparte doucheruimte. Rechts is de sauna, groot genoeg om met z'n tweetjes in te liggen. Via de achterdeur kom je buiten bij de stortdouche. Of laat je onderdompelen in het buitenbad. De ultieme sauna ervaring! Het maken van een reservering is mogelijk via de site van Air BnB of mail direct naar leonie@studio-mooi.nl.

Graag tot ziens.