Wie is Studio MOOI?


DIT BEN IK  // Mijn naam is Leonie, 39 zomers jong en begin 2021 gestart met Studio Mooi. Samen met Tys en de kinderen wonen we in Heerhugowaard Noord. Het is een gezellige drukte thuis met ons drietal. Scot is onze kanjer van 10, Amy is onze stoere meid van 7 en James (ook een meisje) is bijna 5 en ‘bekroond’ tot de grootste boef van het span.

MAGAZINES // De reden dat ik als studie Media, Informatie en Management heb gekozen, is omdat ik destijds heel graag op de redactie van een magazine wilde werken. Tijdens de studie ben ik terecht gekomen bij televisiewerkzaamheden en daarna doorgerold in event management, maar mijn liefde voor magazines is altijd gebleven. Nu kan ik als grafisch vormgever zelf een compleet tijdschrift samenstellen. Hoe gaaf is dat! 

FOTO'S // De zoektocht naar mooie foto's is voor mij een avondvullend programma waar ik helemaal blij van word. De mooiste foto's verwerk ik in een passend sfeerbord of gebruik ik bij de look&feel voor een onderneming of event.  

RESTAURANTS // Ik hou ontzettend van lekker eten en drinken. Graag speur ik naar nieuwe restaurants en mooie verblijven. De kaart, ambiance, het personeel en natuurlijk de styling; het moet allemaal mooi bij elkaar passen. Als het hele plaatje klopt, geeft dat mij vaak weer nieuwe inspiratie.