Wie is MOOI?


DIT BEN IK // Ik ben Leonie, 37 zomers jong en dit jaar gestart met Studio Mooi. Samen met Tys en de kinderen woon ik in Heerhugowaard Noord. Het is een gezellige drukte thuis met ons drietal. Scot is onze kanjer van 7, Amy is ons stoere meisje van 5 en James (ook een meisje) is 2 jaar en 'bekroond' tot de voorzitter van onze 'bende van ellende'.

FOTO'S // De zoektocht naar mooie foto's is voor mij een avondvullend programma waar ik helemaal blij van word. De mooiste foto's verwerk ik dan in een passend sfeerbord. Thuis heb ik bijna in iedere kamer wel een mooi sfeerbord staan. Je blijft er naar kijken en ze vervelen nooit.

MAGAZINE // In de la van onze keuken ligt altijd wel een stapeltje magazines die ik nog moet lezen. Niet alleen doorbladeren, nee echt van voor naar achter lees ik alles uit. Een eigen magazine maken is altijd al een droom geweest en nu kan ik dat ook gewoon. Zo gaaf! 

HORECA & RECREATIE // Ik heb zelf vele jaren jaren ervaring in beide branches, zowel operationeel als in marketing en management. Met Studio MOOI ga ik doen wat ik het allerleukste vind; grafische ontwerpen maken voor de ondernemers in deze mooie branches. Van flyer tot menukaart. Van servet tot wijnetiket. Van magazine tot website styling. Het complete pakket.

Wat zeggen klanten over mij...

Zon Zee Strand - website styling // 'Wat een heerlijke samenwerking hebben wij gehad. Lijnen lekker kort en snelle acties. Meedenken in den top en ons adviseren alsof het haar eigen bedrijf is. Ik kan Leonie iedereen aanraden die de teksten voor een website niet weet. Of met een frisse blik naar de huidige website wil laten kijken. Daar wordt het alleen maar beter van'. https://www.zonzeestrand.nl

Pinkeltje - website design en styling // 'Als moeder van de kinderen die gebruik maken van kinderdagverblijf Pinkeltje en BSO 't Rondeel heeft Leonie heel goed de sfeer weten neer te zetten en snapte Leonie wat onze bedoeling met de nieuwe website was. We zijn heel blij met het resultaat'.

https://www.kdvpinkeltje.nl

Monique Beemsterboer Financieel Advies - huisstijl & logo ontwerp // 'Leonie heeft met mijn input voor het maken van een logo/huisstijl,  wat moest passen bij het doel en de gewenste uitstraling van mijn bedrijf in de financiële dienstverlening,   uitgewerkt tot een heel mooi ontwerp. Doordat zij goed luistert naar wat de wensen zijn qua uitstraling en zich inleeft in de branche waar het om gaat, weet zij de juiste "look en feel" erbij te creëren. Deze "look en feel" is daarbij een goed hulpmiddel in de stappen naar een mooi en passend logo en huisstijl. Veel dank voor de prettige samenwerking en het eindresultaat.'