Wie is MOOI?


DIT BEN IK // Ik ben Leonie, 37 zomers jong en begin 2021 gestart met Studio Mooi. Samen met Tys en de kinderen woon ik in Heerhugowaard Noord. Het is een gezellige drukte thuis met ons drietal. Scot is onze kanjer van 7, Amy is onze stoere meid van 5 en James (ook een meisje) is 2 jaar en ‘bekroond’ tot de grootste boef van het span.

INTERIEUR // Grafisch vormgever met liefde voor interieur. Zo werd ik laatst genoemd en dat klopt helemaal. Zie Instagram mooi.droomhuis & gasterij.mooi voor mijn persoonlijke projecten. Daarnaast ben ik bezig met de studie Interieur Ontwerpen. De mooiste opdracht voor mij is een combinatie van grafische vormgeving & interieur/ styling.

FOTO'S // De zoektocht naar mooie foto's is voor mij een avondvullend programma waar ik helemaal gelukkig van word. De mooiste foto's verwerk ik graag in een passend sfeerbord of gebruik ik bij een look&feel voor een onderneming.

HORECA // Ik speur graag naar mooie verblijven & restaurants. Het liefst ga ik ieder weekend op pad om een nieuwe parel te ontdekken. De kaart, ambiance, het personeel en natuurlijk de styling, het moet allemaal mooi bij elkaar passen. Als het hele plaatje klopt, geeft het mij (vaak) weer nieuwe inspiratie.