Wie is MOOI?


DIT BEN IK // Ik ben Leonie, 37 zomers jong en begin 2021 gestart met Studio Mooi. Samen met Tys en de kinderen woon ik in Heerhugowaard Noord. Het is een gezellige drukte thuis met ons drietal. Scot is onze kanjer van 7, Amy is onze stoere meid van 5 en James (ook een meisje) is 2 jaar en 'bekroond' tot de voorzitter van onze 'bende van ellende'.

INTERIEUR // Een grafisch vormgever met een liefde voor interieur. Zo werd ik laatst genoemd en dat klopt helemaal. Zie Instagram mooi.droomhuis & gasterij.mooi voor mijn persoonlijke projecten. Daarnaast ben ik bezig met de studie Interieur Ontwerpen. De mooiste opdracht voor mij is een combinatie van grafische vormgeving & interieur/ styling.

FOTO'S // De zoektocht naar mooie foto's is voor mij een avondvullend programma waar ik helemaal blij van word. De mooiste foto's verwerk ik dan in een passend sfeerbord. Thuis heb ik bijna in iedere kamer wel een mooi sfeerbord staan. Je blijft er naar kijken en ze vervelen nooit.

MAGAZINE // In de la van onze keuken ligt altijd wel een stapeltje magazines die ik nog moet lezen. Niet alleen doorbladeren, nee echt van voor naar achter lees ik alles uit. Een eigen magazine maken is altijd al een droom en nu kan ik dat ook gewoon. Heel gaaf! Wil jij ook een mooi magazine? Neem contact met op.