Website Styling  

Bijna tien jaar heb ik gewerkt voor Zon Zee Strand. Er is niets leuker dan je eerste eigen opdracht voor je oude werkgever mogen doen. De sfeer en beleving van de nieuwe website had ik goed voor ogen. De website wordt bekeken door mensen die op vakantie gaan. Een positieve beleving is hierbij belangrijk.

Vanaf de ontwikkeling tot aan de live-gang ben ik betrokken geweest. Te beginnen met het bepalen van de juiste look&feel. Dit is de basis voor alle vervolg-werkzaamheden. Zodra ik deze had gevonden kon ik verder met de verdere fotokeuze. Hierin heb ik een combinatie gemaakt uit de beeldbank van Zon Zee Strand en mooie foto's uit een online-archief.

Vervolgens door met de opbouw van de website. De meeste pagina's hebben een vast stramien waarin de informatiepunten onmisbaar zijn, zoals de overzichtpagina van de vakantie-objecten. En de detailpagina per vakantieverblijf. Overige pagina's heb ik allen opgebouwd met banners, informatie en foto's voor een duidelijke maar tevens fijne beleving op de website. En tot slot alle pagina's voorzien van de juiste teksten; gedeeltes hergebruikt en stukken herschreven.

No items found.